Iubitori de mașini și orice are motor, formăm o echipă specializată în detailing auto Brașov. Ne dedicăm curățării exemplare auto, atât la interior, cât și la exterior. Tineri și neobosiți, suntem atenți la detalii și oferim fiecărui autoturism tratamente speciale și un look strălucitor.

CINE SUNTEM?

RP Detailing Brașov este un centru de îngrijire auto ce are ca scop redarea aspectului de showroom și protejarea mașinii tale. Folosim tehnici moderne, aparatură performantă și produse premium pentru a obține rezultate peste așteptări.

Îți oferim servicii de curățare, respectiv detailing de exterior și/sau interior, detailing motor, recondiționare faruri, aplicare folie de protecție PPF și facem tot ce ne este în putere ca mașina ta să arate ca nouă.

WE LOVE CARS

Ne onorezi de fiecare dată când ne treci pragul și îți lași mașina în mâinile unui personal profesionist și dedicat. Serviciile noastre de detailing auto Brașov sunt adaptate fiecărui client și fiecărei mașini, indiferent de marcă sau vechime. Iubim mașinile!

Nu ne dăm în lături nici de la serviciile de detailing motociclete Brașov. Cu răbdare, pricepere și o imensă pasiune, le redăm motocicletelor strălucirea și le tratăm pentru a întoarce privirile pe șosea.

Acesta este secretul succesului nostru.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.